Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 02:27

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

16:15
Арт-майданчик «Всякому серцю – любов та тепло»

6 травня співробітники старшого читального залу дитячої бібліотеки «Мальвіна» у просторі арт-майданчику «Всякому серцю любов та тепло» провели малюнкову сесію «Дитинство у полум’ї вогню» до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В ході заходу дітям розповіли про найважливіші події тієї війни, а також героїв, що встали на захист Батьківщини від фашистів.  

Школярі з великим задоволенням прийняли участь у  малюнковій  сесії,   зобразивши війну на папері. Дитячі роботи розповіли дорослим про те, як уявляють собі найстрашнішу в історії людства війну ті, хто, на щастя, знає про неї тільки з книг, фільмів і шкільної програми.

Наприкінці зустрічі усі учасники мали змогу ознайомитись з тематичною літературою на відкритому перегляді «Миттєвості безсмертя».

 У молодшому читальному залі до Міжнародного дня астрономії – професійного свята людей, чия діяльність безпосередньо пов’язана з астрономією  - одною з найдавніших  наук на Землі, пройшла арт-година «Я бачу дивовижний світ». Щорічно  Міжнародний день астрономії святкують двічі на рік: Весняний День Астрономії святкується в суботу — в період з середини квітня до середини травня, поблизу або перед 1-ою четвертиною Місяця. Осінній День Астрономії святкується в період з середини вересня до середини жовтня. Це свято народилося в Америці у 1973 році і об’єднало всіх справжніх любителів астрономії під девізом «Несучі Астрономію людям».

 Під час арт-години діти почули цікаві факти про космос, ознайомились з чудовими енциклопедіями, в яким багато яскравих ілюстрацій,  подивились цікаві «космічні» відео та прийняли участь у малюнковій сесій.

Усі учасники добре провели час, отримали позитивні емоції та висловили бажання зустрітися знову через тиждень.

Переглядів: 328 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024