Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 15:06

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

09:47
Бібліосутінки «Слідами капітана Флінта»

25 вересня спеціалісти дитячої бібліотеки «Мальвіна» для вихованців Мелітопольського обласного центру соціально-психологічної реабілітації провели бібліосутінки «Слідами капітана Флінта».

Цього дня хлопчики та дівчатка мали можливість відправитися в захоплюючу подорож на кораблі «Еспаньйола». Спочатку дітлахи були посвячені в пірати і отримали піратські капелюхи.

На старшому абонементі «Скала хитрого Сільвера» юні відвідувачі розгадували логічні загадки морської тематики і по слідах пробиралися через болото.

Потрапивши до «Печери страху» в Інтернет – центр юні пірати прийняли участь у конкурсі «Піратських танців» під веселу музику діти із задоволенням танцювали в парах. А потім, відгадували героїв відомих фільмів у мультвікторині. За кожне виконане завдання вони отримували підказку.

А у молодшому читальному залі гості потрапили в полон до павука в «Павучий каньйон». І тільки завдяки вірним відповідям на питання про різні види маленьких хижаків нашої планети допомогли їм звільнитися від павутиння. Біля книжкової виставки «Соседи по планете» діти швидко знаходили книжки про павуків і наостанок вправно сплели морські канати із кольорових стрічок.

Впорались дітлахи із загадками на «Казковій переправі» (молодший абонемент). Юні пірати із захопленням розмалювали морських героїв різних казкових історій.

 

Після отримання підказки гостей чекала остання зупинка - «Піратська палуба» на старшому читальному залі. Хранителька скарбів чекала їх біля книжкової інсталяції, де була захована скринька зі скарбами (солодкими піастрами). Вона намагалася заплутати дітей ерудит – вікториною.

В ході гри діти побували у всіх відділах бібліотеки, вправно справилися із всіма завданнями і отримавши всі підказки на свитках змогли скласти відоме прислів’я «Хто багато читає, той багато знає».

На згадку про участь в морській подорожі маленькі мандрівники отримали «Свідоцтво справжнього пірата», солодкі піастри, а також мали можливість сфотографуватися разом із піратами у корабля «Еспаньйола».

Провести цікаву гру для дітей допомогли студенти бібліотечного відділення вищого училища культури.

Бібліосутінки «Слідами капітана Флінта» пролетіли непомітно, залишивши в душі його учасників тільки приємні враження і гарний настрій.

Переглядів: 386 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024