Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 19:48

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

16:13
Майстер - клас «Вінні Пух з фетру».

9 вересня  у Клубі  сімейного дозвілля «Happy Land» дитячої бібліотеки «Мальвіна» для дітлахів був проведений майстер – клас «Вінні Пух з фетру».

Фетр є одним з різновиду повсті, проте цей матеріал набагато якісніший. Виготовляють його з підшерстка різних тварин, від кроликів до кіз. Сфери його використання надзвичайно широкі. Приміром, колись кочівники що які жили на території Євразії, робили з фетру покриття для своїх юрт, килими, подушки, елементи одягу і навіть спорядження для худоби. Завдяки його міцності він активно використовувався у військовій справі. Він служив воїнам в якості кольчуги, яка захищала їх під час облоги від стріл з луків. Він був незамінним матеріалом в медицині, в ковальській справі і ще у багатьох сферах життя. Сьогодні ж його використовують для створення елементів декору, одягу і дитячих іграшок.

Важко знайти дитину, якій би не сподобались забавні м'які іграшки  у вигляді лялечок або звіряток. Taкy іграшку з фетру для дітей можна зшити самостійно. Для цього заняття не потрібні якісь спеціальні навички, а потрібне лише проявити фантазію і знайти зовсім трохи вільного часу. Виготовлення іграшки з фетру – це захоплююча і корисна творчість. Фетрові також іграшки безпечні для дітей.

Чарівне ведмежа Вінні-Пух підкорив серця багатьох. Іграшки у вигляді цього персонажу мультиків за казкою А. Мілна створюють в різній техніці рукоділля. Цей майстер-клас присвячений створенню ведмежати на ім'я Вінні-Пуха з фетру. Зшити таку м'яку іграшку своїми руками запропонували ми і нашим маленьким відвідувачам бібліотеки. Діти дуже старанно віднеслися до виготовлення  іграшки -  вийшов дуже милий та забавний ведмедик.

Діти із задоволенням грали з готовою іграшкою, придумували різні історії. Діти весело провели час в бібліотеці і радісні пішли додому з новим іграшковим другом.

Відкриття Клубу стало можливим завдяки участі мелітопольської громади в Проекті «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.

Переглядів: 340 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024