Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 15:52

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

11:37
Нагородження переможців електронного етапу фестивалю "Найрозумніший фантазер"

Вже шостий рік поспіль учні 5-их та 6-их класів усіх шкіл міста подорожують казковим світом книг, беручи активно участь у фестивалі дитячого читання «Найрозумніший фантазер».

Книги — володарі простору. Вони запрошують нас до захоплюючих подорожей найрізноманітнішими куточками нашої планети й загадковими всесвітами фантазії. Книги — це справжня духовна скарбниця людства.

Приймаючи участь у фестивалі дитячого читання «Найрозумніший фантазер» школярі  показали добрі здібності та гарні знання.  4 квітня отримали свої нагороди дітлахи, що найкраще виконали творчі роботи з електронного розслідування «Секрети острова скарбів» та електронної мозаїки «Відкрий для всіх книжковий світ!».

Привітали та нагородили переможців спритна дівчинка Пеппі Довгапанчоха та мила бджілка «Ната», персонаж казки мелітопольської письменниці Наталії Мацієвської.

Впродовж заходу присутні познайомились з найкращими творчими роботами, малюнками та вірними відповідями електронного розслідування.

 

Найкращі відповіді електронного розслідування «Секрети острова скарбів» дав Палажевич Микита, учень 5-Б класу гімназії №10. Деякі відповіді він висловив у віршах «Дружба – це велика сила» та «Загублений час», зачитавши їх усім присутнім.

Також переможцями стали:

Селедкіна Марія (5 «Б» ЗОШ №15)

Буланік Ілона (5 «В» ЗОШ №7)

Сотін Олександр (5 «А» ЗОШ №7)

А заохочувальні призи та сертифікати за активну участь отримали:

Фролов  Костянтин (5 «Б» ЗОШ №11)

Попов Валерій (5 «Б» НВК №16)

Міщенко Поліна (5 «Б»  ЗОШ №7)

Кадирова Віолета (5 «Б» ЗОШ №7)

Учасники фестивалю дитячого читання радо вітали дитячу письменницу Наталію Мацієвську,  яка пише  дивовижно цікаві, добрі та пізнавальні казки. Наталя Борисівна привітала учасників фестивалю та розповіла про свої книжки для дітей.

В літературній мозаїці «Відкрий для всіх книжковий світ!» серед шестикласників найкращий відгук на книгу написала Шишманова Софія, учениця 6 «В» класу ЗОШ №7. Її улюблена книга – «Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері, враженнями про яку вона поділилась у своїй роботі.

Призерами також стали:

Кузенкова Поліна (6 «В» ЗОШ №7)

Алексєєв Кирило (6 «А» ЗОШ №10)

Хрипченко Софія (6 «Б» ЗОШ №7)

І за активну участь сертифікати та заохочувальними призи отримали:

Клочко Олександр (6 «Б» ЗОШ №7)

Ковтун Богдан (6 «В» НВК №16)

 

Наприкінці зустрічі всі присутні прийняли участь у майстер-класі з виготовлення бджілки, героїні казки Наталії Мацієвської «Медокрай», яка поселилась у бібліотечному «Медовому вулику».

Всіх переможців ІІІ етапу фестивалю було запрошено на літературне свято «Країна мудрої книги», яке відбудеться 25 квітня о 14-00 в Палаці культури ім. Т. Шевченка.

Переглядів: 425 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024