Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 22:53

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

12:59
17 лютого у Клубі сімейного дозвілля «Happy Land» дитячої бібліотеки «Мальвіна» для дітлахів був проведений майстер – клас розмальовка-анти

Так звана Арт-терапія набирає популярності у всьому світі. Розфарбовуючи розмальовку-антистрес  можна відволіктися від життєвих проблем, заспокоїтися і привести думки в порядок.

Так в чому ж  секрет таких розмальовок? Давайте розберемося. Першу розмальовку  в звичному нам вигляді придумала в 2012 р британська художниця Джоанна  Бесфорд. Вона містила багато дрібних деталей в мудрому візерунку. Вважається, що розфарбовуючи такий складний малюнок, людина зосереджується на акуратності і повністю занурюється в процес він позитивно впливає на діяльність мозку.

17 лютого у Клубі сімейного дозвілля «Happy Land» дитячої бібліотеки «Мальвіна» для дітлахів був проведений майстер – клас розмальовка-антистрес «З Любов’ю у серці».

Дітям запропонували спробувати розфарбувати такі незвичні розмальовки. Дітлахи старанно почали розмальовувати дрібні елементи різними кольорами  і згодом вийшла яскрава єдина картинка.

Розфарбування малюнку дозволяє проявити фантазію і творчі здібності.

Можна вибирати кольорову гаму самостійно, спираючись  на свій смак і настрій. У процесі розфарбовування відбувається кольоротерапія - бажані кольори благотворно впливають на художника.

Розфарбовування дрібних деталей розвиває дрібну моторику і уважність, прищеплює акуратність. Така діяльність допомагає виплеснути негатив і піднімає настрій. Найкраще розфарбовувати візерунки яскравими фломастерами або кольоровими ручками - позитивний ефект від розмальовки буде вище.

 Творча діяльність в будь-якому своєму прояві - відмінний спосіб зняти стрес і поліпшити настрій. Головне - зосередитися на процесі і отримувати від нього задоволення.

Уявіть собі те відчуття задоволення, яке діти отримали, коли завершили малюнок і змогли оцінити красу шедевра,  створеного власними руками.

Переглядів: 313 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Copyright MyCorp © 2024