Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 13:08

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

12:32
Арт-майданчик «Всякому серцю любов та тепло»

28 січня співробітники молодшого читального залу дитячої бібліотеки «Мальвіна» у просторі арт-майданчику «Всякому серцю любов та тепло» провели арт - годину «Розумна сова запрошує до спілкування».


Люди завжди прагнуть здобути мудрості. Для цього вони тренують свій розум та інтуїцію. Вони читають мудрі книжки, спостерігають за оточуючими людьми та природою. Діти на арт – годині згадали символ мудрості, якою є сова. 
З античних часів сова є символом пізнання, а в Китаї ще й знаком багатства. У давньогрецькій міфології сова була атрибутом богині мудрості Афіни. Тому вважається, що нібито сови знають те, що людям знати не дано.
Дітям запропонували зробити «розумну сову» з шишок та фетру. У кожного вийшла своя особлива мудра птаха.


Крім сов, знають все на світі - книги, які є мудрістю тисяч поколінь. Саме тому приходьте до бібліотеки та черпайте мудрість із книжок та весело і корисно проводьте свій час.

А на старшому абонементі відвідувачам була представлена ювілейна візитка «Золотий ключик відкриває секрети», присвячена 135-річчю від дня народження відомого письменника Олексія Миколайовича Толстого.

Дітям та дорослим була продемонстрована презентація про життєвий і творчий шлях письменника та його найпопулярніший твір для дітей –повість-казку «Золотий ключик або Пригоди Буратіно». Прототипом Буратіно став герой казки італійського письменника Карло Коллоді – Піноккіо. 


Діти із задоволенням занурились у казковий сюжет повісті, пригадували її героїв та головні події, після чого відповіли на запитання вікторини, виявивши при цьому ерудованість і гарне знання твору. «Добре серце» Буратіно стали темою малюнкової сесії, у якій учасники заходу проявили свої творчі здібності.

Кольоровий малюнок харківської художниці Олесі Вакуленко, авторки анти стрес - розмальовок за українськими мотивами, доповнився веселими друзями Буратіно. 
Присутні відгадали секрет «Золотого ключика»! Він виявився простим: добре серце завжди перемагає і об`єднує тільки друзів. 
Завершилися зустрічі загальним селфі біля створених веселих фантазій.

Переглядів: 373 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Copyright MyCorp © 2024