Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 04:31

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

16:41
Бібліо-арт «Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає»

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до центральної дитячої бібліотеки «Мальвіна» традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Під час шкільних весняних канікул це свято залишається найпопулярнішим.

Свято книги проходило під гаслом: «Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає».

 26 березня з самого ранку бібліотеку «Мальвіна» відвідали дітлахи. Для найменших на молодшому абонементі розгорнувся літературний перегляд «Дивосвіт літературної творчості», де були представлені яскраві дитячі книжки українських та зарубіжних письменників.

У той же час у молодшому читальному залі  відбулась творча година «Напишу свого вірша…».

Юні  митці з великим задоволенням слухали ірландську сказку «Маленькі чоловічки їз Мімозово», потім подивились цікаві кіносюжети про книги, а також мали можливість відчути себе справжніми поетами. Діти з радістю зачитували один одному свої «творіння» та  зрозуміли, що вірші  не тільки розважають, але й навчають  і захоплюють.

Особливим сюрпризом для школярів стала зустріч з письменницею Янко Фаїною Йосипівною, членом літературного об’єднання ім. Павла Ловецького міста МелітополяГостя прочитала хлопчикам та дівчаткам цікаві та неповторні вірші  мелітопольських поетів, а також власні твори.  

На зустрічі школярі стали творцями «медового» вулика, мешканці якого як і мешканці нашого міста, дуже наполегливі, працьовиті та творчі.

Діти на майстер-класі  виготовляли паперових бджілок, які чудово прикрасили виставку-перегляд «Літературний Мелітополь».

  Захід закінчився спільним фото та вдячністю бібліотекарям та письменниці за чудове спілкування. Кожна дитина отримала приємний солодкий подарунок на згадку про талановиту бджілку та зустріч з письменницею.

Ми запрошуємо також усіх бажаючих протягом весняний канікул поставити оцінку своїй найулюбленіший книзі  на виставці-рейтінгу  «Постав улюбленій  книзі лайк!», яка розмістилась на старшому абонементі нашої бібліотеки.

Святкування Всеукраїнського тижня дитячого читання є наглядним прикладом того, що дитячі книги  розкривають дивовижний, невичерпний, чарівний світ.

Переглядів: 339 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024