Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 01.05.2024, 08:41

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

15:22
БРЕНД-АВТОР-ШОУ «МУЗИЧНІ ФАНТАЗІЇ НА ПОЛОТНІ»

Свято музики та живопису організували співробітники дитячої бібліотеки «Мальвіна» та керівник студії образотворчого мистецтва «Веселка» ЗОШ № 22 Володимир Антонюк.

Мешканці будинку № 5 на проспекті Б. Хмельницького у своєму дворику такого ще не бачили! 23 вересня тихий колись майданчик запалили танцями та піснями учасники бренд-автор-шоу «Музичні фантазії на полотні».

 

Художники впевнені, що на полотні можна передати мелодію душі, оточення чи навіть танцю або пісні. Ще давні греки вважали, що кожен звук відповідає усім кольорам райдуги. І крізь століття збереглася тріада у творчості багатьох композиторів: музика-настрій-колір.

Як впливає музика на творчість живописців, що надихає талановиту молодь, повідали головні винуватці бренд-автор-шоу - майстерний художник, викладач образотворчої студії «Веселка» ЗОШ № 2 Володимир Антонюк та його вихованці Тетяна Яковенко та Марія Казбекова.



 

Цього дня у творчому тандемі з юними художниками виступали вокалісти та танцівники. Уявити всі кольори музики допомогли зворушливі виступи учасників студії вокального мистецтва «Домінанта» Анастасія Юрченко та Єлизавета Пустоварова (керівник Світлана Назіна).



 

Не могли залишатися байдужими художники усіх часів та народів і до краси людського тіла, що рухається у танці. Побачити малюнок руху посприяли виступи керівників Клубу спортивно-бального танцю «Феєрія» Людмили Жмурової і Вадима Д’якова та танцювальні номери хореографічного ансамблю «Цвіт папороті» МДПУ ім. Б. Хмельницького (керівник Альона Ускова).

Це свято об’єднало всіх, хто бажав познайомитися з художніми, вокальними та танцювальними талантами юних мелітопольців та дізнатися, як малювати музику.

 



Насолодитися картинами художників студії «Веселка», навіяних музикою, можна до 1 жовтня у фоє дитячої бібліотеки «Мальвіна».

 

Переглядів: 135 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024