Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 20:17

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

12:51
День відкритих дверей «Дитинство в калейдоскопі яскравих сторінок»

Для кожної людини дитинство – це особливий період у житті, який ми будемо пам’ятати завжди. Це прекрасна частинка нашого життя, це чарівний світ, де збуваються всі мрії

2 червня у Центральній дитячій бібліотеці «Мальвіна» відбувся День відкритих дверей «Дитинство в калейдоскопі яскравих сторінок», який проведено до Дня захисту дітей.

На протязі усього дня всі бажаючі мали можливість взяти участь в інтерактивних заходах.

Відкрив День малюнок на асфальті «Мій улюблений герой». Біля бібліотеки діти із задоволенням малювали кольоровою крейдою свого улюбленого персонажа.

 

Молодший відділ для дітлахів провів майстер-клас з кольорової солі «Сипучі піски», де хлопчики та дівчатка послідовно насипали у прозору ємність яскраві шари солі різного кольору.

 

У кожної дитини вийшла неповторна композиція, яка може служити оберегом або прикрасою кожної домівки. А потім юні гості дитячої бібліотеки з задоволенням переглянули мультфільм «ОЗ. Повернення в смарагдову країну».

 

На старшому абонементі юним читачам були запропоновані літературні смаколики «Книжкова райдуга дитинства». Для цього були підібрані кращі твори найцікавіших українських та зарубіжних письменників, які орієнтовані на смаки сучасних читачів. Серед них - прозо букет (збірка оповідань) «Перше побачення», повість Роальда  Дала «Матильда», книги серії «Коти - вояки» Ерін Гантер, «36 і 6 котів-детективів» Галини Вдовиченко, твори відомого музиканта Кузьми Скрябіна «Я, Шонік і Шпіцберген», повість Любко Дереша «Поклоніння ящірці».

 

Читачам, які цікавляться сучасною літературою, було чим «поласувати» серед представлених літературних смаколиків.

На старшому читальному залі гості бібліотеки прийняли участь у інтерактивному спілкуванні «Я – дитина, я хочу мати щастя!», де за допомогою антистресового малюнка малеча кольоровими олівцями формувала свій власний варіант «дитячого щастя».

 

Виконані роботи були розміщені на фліпчарті, біля якого юні відвідувачі залюбки фотографувались. До того ж увазі дітей була представлена виставка «Дивосвіт літературних скарбів» з цікавими художніми та науково-популярними виданнями.

Бібліотека щиро дякує своїм відвідувачам та на літніх канікулах запрошує в цікавий та неповторний світ книжкових фантазій і пригод.

Дитяча бібліотека - світ дитячих мрій, де мрії збуваються!

Переглядів: 242 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024