Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 10:44

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

09:53
День відкритих дверей «Мій черешневий край – найкраще місце на землі!»

Багато в Україні є красивих міст і сіл, але для кожної людини своє рідне місто унікальне та особливе. Тут ми народилися і живемо, пішли до школи та познайомилися зі своїми друзями.

Де б ми не були, куди б не подорожували, ми завжди повертаємося у своє рідне місто, де нас завжди зустрічають з радістю, привітністю та любов'ю.

26 вересня у дитячій бібліотеці «Мальвіна» пройшов День відкритих дверей «Мій черешневий край – найкраще місце на землі!» присвячений Дню міста.

Всі бажаючі мали змогу познайомитись з відділами бібліотеки, записатись до будь-якого з них та скористатись нашими послугами.

За програмою Дня на абонементах працювало бюро літературних новинок «Чарівну книжку відкривай – у добру казку завітай!» де можна було познайомитися з численними яскравими новими книжками.

 

На старшому читальному залі розпочала свою роботу колоритна виставка – колекція «Мій черешневий край – найкраще місце на землі!» де всі бажаючі можуть познайомитися з книгами про історію, пам’ятні місця, культуру та національними особливостями міста Мелітополя.

На молодшому читальному залі для дітей пройшов майстер – клас «Медова черешенка», де діти проявили свою фантазію з використанням солоного тіста. На початку зустрічі учні згадали – чим славиться наше місто (черешнею, медом, тополями). Потім переглянули мультфільм про історію Мелітополя, а потім із задоволенням ліпили символи нашого міста. Вийшли дуже красиві черешеньки, чарівні бджілки та високі тополі.

 

Учасники майстер – класу отримали знання про рідне місто, і задоволення від зроблених своїми руками символів Мелітополя.

У фойє нашої бібліотеки кожен бажаючий прийняв участь у бліц – опитуванні «Я бажаю Мелітополю…» та висловлював добрі побажання своєму рідному місту.

Інтерактивне бліц – опитування чекає усіх бажаючих до 1 жовтня.

Отож, запрошуємо шановних городян відвідати дитячу бібліотеку «Мальвіна» та висловити свою думку!

Переглядів: 283 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024