Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 28.04.2024, 11:35

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

13:03
Клуб сімейного дозвілля «Happy Land» розширює свої напрямки

Початок 2020 року окреслив нові напрямки роботи Клубу сімейного дозвілля «Happy Land». Тепер для маленьких городян в дитячій бібліотеці «Мальвіна» будуть проводитись не тільки майстер-класи з використанням різних технік роботи з матеріалами, але й цікаві заняття з вивчення англійської мови та образотворчого мистецтва.

Традиційний майстер – клас з аплікації та малювання «Незвичайна цукерка» проводився в неділю 19 січня в читальному залі для молодших школярів.

 

Цікава історія солодощів почалася дуже давно. Більше трьох тисяч років тому прадавні єгиптяни випадково змішали мед, інжир і горіхи - так з'явилися перші у світі цукерки.  У древньому Римі варили горіхи і макові зерна з медом і засипали їх кунжутом. На Сході цукерки робили з мигдалю і фіги. Зацукровані фрукти використовувалися з лікувальною метою.

     Сучасні цукерки  різні і смачні по-своєму.  Їх люблять всі - і діти, і дорослі. Тому на майстер-класі в період зимових свят і запропонували дітям зробити композицію для цукерок.

Комфортно розташувавшись на кольорових стільцях малеча з задоволенням розмальовувала паперові деталі цукерки, потім їх склеювала і отримувала цукерки з кишенею, куди можна покласти справжні смачні солодощі та пригостити ними своїх близьких та друзів.

     

   

А в 3-D кінотеатрі маленькі глядачі переглянули мультфільм «Полярний експрес» про незвичайну подорож маленького хлопчика на Північний полюс до Санта - Клауса.

Напередодні Різдва головний герой отримує можливість поїхати на чарівному поїзді в гості до Санта-Клауса. Потрапляючи у пригоди і долаючи небезпеки в зловісних горах, темних лісах і крижаний тундрі пасажири експресу мчать на Північний полюс... А що було далі? Дивіться цікавий фільм!

Перше заняття англійською мовою з маленькими читачами відбулося опівдні цього ж дня. Діти зустрілися з Іриною Вікторівною Коротковою, що представляє  в нашому місті Центр мексиканської культури «Естрея».

 

Разом зі своєю донькою Софійкою гостя спілкувалася з дітлахами англійською мовою. Хлопчики та дівчатка познайомились один з одним, написавши своє ім’я на картках, поспівали англійську дитячу пісеньку та відтворили рухами її зміст.

 

Наприкінці уроку Ірина Вікторівна запропонувала дітям прийняти участь у конкурсі малюнку «Яскрава країна Мексика».

В старшому читальному залі бібліотеки на протязі всього дня школярі різного віку спілкувалися на уроках образотворчого мистецтва ізостудії «Веселка» любительського обєднання Палацу залізничників. Уроки майстерності проводив вчитель вищої категорії ліцею №9 Володимир Іванович Антонюк.

Всім відомо, що малювання для дитини – це одне з улюблених занять.  Воно збагачує внутрішній світ, робить дитину вільною, творчою особистістю.

На заняттях ізостудії хлопчики та дівчатка створювали дивовижні роботи, використовуючи різні техніки і матеріали - прості і кольорові олівці, туш,  пастель, акварель і гуаш. Учні різних шкіл міста освоювали основи малюнка та композиції, вчились передавати форми предметів, змішувати кольори, отримуючи нові відтінки.

 

Молодша та середня групи на заняттях малювали сухою пастеллю  букет тюльпанів та тварин. Хлопчики та дівчатка старшої групи створювали пейзажі та портрети. Кожний малюнок  був особливим та неповторним.

Клуб сімейного дозвілля «Happy Land» Центральної дитячої бібліотеки «Мальвіна» чекає юних городян пізнавати нове та створювати прекрасне своїми руками. 

Переглядів: 177 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024