Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 04:04

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

16:03
Літературно-розважальний квест «Слідами капітана Флінта»

18 червня  спеціалісти дитячої бібліотеки «Мальвіна» для вихованців літнього дитячого табору «Фестивальний» Палацу дитячої та юнацької творчості ім. Д. Водвуденко провели літературно-розважальний квест «Слідами капітана Флінта».

Цього дня хлопчики та дівчатка мали можливість відправитися в захопливу подорож на кораблі «Еспаньола».  Спочатку дітлахи на старшому абонементі розгадували логічні загадки морської тематики, а потім взяли участь у веселих розмальовках.

У старшому читальному залі діти були посвячені в пірати і отримали піратські капелюхи. Кожен пірат повинен вміти спілкуватися жестами, тому гості взяли участь в конкурсі «пантоміми».

Діти вправно впоралися із завданням.


 У «Кіно-шоу» юні пірати відгадували героїв відомих фільмів і мультфільмів. За кожне виконане завдання вони отримували підказку.

Впорались юні розумаки з загадками і  на молодшому абонементі. Окрім того, вони з задоволенням розмалювали  різних морських героїв на свій смак.

 А у молодшому читальному залі гості потрапили в полон до  «Павучого каньйону». І тільки правильні відповіді на питання про різних павуків нашої планети допомогли їм звільнитися від павутиння. Наостанок бібліотекарки запропонували дітям сплести міцний канат для піратського корабля.

Після отримання підказки гостей чекала остання зупинка - «Піратська палуба». Хранителька скарбів чекала їх біля книжковій інсталяції, де було заховано скриньку зі скарбами (солодкими піастрами). Вона не бажала віддавати дітям скарби, а намагалася заплутати їх грою «Так або Ні». Але діти були уважні. Отримавши останню підказку, юні пірати склали відоме прислів'я «Хто багато читає, той багато знає».

На згадку про участь в морській подорожі  маленькі мандрівники отримали свідоцтво справжнього пірата, солодкі піастри, а також мали можливість сфотографуватися у піратського корабля «Еспаньйола».

Літературно-розважальний квест «Слідами капітана Флінта» пролетів непомітно, залишивши в душі його учасників тільки приємні спогади і гарний настрій.

Переглядів: 313 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024