Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 02:44

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

09:51
Майстер клас «Лісова красуня»

Вона зелена і пухнаста,

 Весела, радісна й срібляста,

Ялинка вогниками грає,

 Зі святами всіх вітає.

З лісу вона довго йшла,

Подарунки всім несла.

Їй раді пташки і звірята,

Дорослі раді і малята.

 

Новорічну ялинку всі ми уявляємо по-різному. В більшості це традиційна жива ялинка, пахуча свіжим запахом хвої і прикрашена новорічними іграшками. Але іноді виникає бажання прикрасити будинок чимось більш оригінальним - наприклад, святковою ялинкою, виготовленою власноруч.

Варіантів виготовлення ялинки безліч, так само як і матеріалів, які можна використовувати для її створення. Цікаво, що непридатні матеріали, такі як старі лампочки, диски, коробки, журнали, стаканчики від йогуртів, ґудзики, блискавки, пластикові пляшки придатні для виготовлення ялинок. Також ялинки можна зробити із серветок, паперу, пір'я, крупи, ниток, тканини, шишок та інших матеріалів.

Виготовляти такі вироби завжди весело і всі, від малих до дорослих, можуть брати участь у процесі створення своєї неповторної ялинки.

До того ж прикраса, зроблена своїми руками, завжди особлива. 

Ялинка з паперу — оригінальний декор новорічних свят. Пухнаста ялинка, прикрашена різними іграшками і паперовими ялинками ручної роботи виглядає дуже ефектно.

20 січня у Клубі сімейного дозвілля «Happy Land» дитячої бібліотеки «Мальвіна» для дітлахів був проведений майстер-клас «Лісова красуня». Під час зустрічі дітлахи із задоволенням робили паперову об’ємну ялинку.

Вони старанно робили з паперу деталі ялинки, які згодом зібрали в одну чудову сніжну ялинку та прикрасили її гілки різними іграшками..

Будь-яка творча діяльність розвиває у малюка бачення і розуміння прекрасного, власний смак, сприйняття форми, кольору, об'єму і фактури. Аплікація серед розвиваючих творчих занять стоїть, якщо на високому місці. Нею можна займатися з раннього віку, коли малюк уже навчився тримати в руках різнокольорові листочки.

Одержаний результат від майстер класу - це завжди яскраві позитивні емоції, які так важливо відчувати дітям.

Діти задоволені пішли додому з іграшкою-сюрпризом, яку обов’язково подарують своїм близьким.

 

Відкриття Клубу стало можливим завдяки участі мелітопольської громади в Проекті «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.

 

Переглядів: 306 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024