Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 00:57

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

15:57
Майстер – клас «Панно з осіннього листя»

Осінь. Різнобарвна, розмаїта та кольорова…

Непомітно промайнуло літо, а за ним прийшла злотокоса осінь.  Коротшими стали дні, рано – вранці уже прохолодно, а вдень пригріває лагідне сонечко. Листя на деревах постійно змінює колір, а згодом і зовсім опаде на землю.

Тільки восени бувають такі дні, коли природа вся золотиться. Недарма ж цю пору року називають  - золотою.  Вони грають всілякими фарбами і кожен день змінюнюють вбрання. Ми можемо щодня спостерігати ці кольорові барви. Тут ніби потрапляєш у чарівну золоту країну. Навколо така краса!

21 жовтня у Клубі  сімейного дозвілля «Happy Land» дитячої бібліотеки «Мальвіна» для дітлахів був проведений майстер – клас  «Панно з осіннього листя».

Юні майстри вправно робили панно з найкрасивішого листячка в техніці аплікації.

У перекладі з латинської слово аплікація означає «прикладання». Здавна люди намагалися прикрасити своє житло. А як це зробити? З чого? Звісно, легше за все це було зробити з доступного матеріалу. Коли людина ще не винайшла ні тканини, ні паперу, то доступними були насіння рослин, листя, солома, тобто природний матеріал. Зібрані в суху погоду і висушені рослини та насіння є чудовим матеріалом для композиції.

Осіннє листя – це багатство кольорів та силуетів! Можна спробувати  створити з них цікаві композиції.

Ось цієї чудової пори року дітям запропонували зробити аплікацію з осіннього листя. Діти з захопленням почали фантазувати, і вже скоро на листочках паперу з’явилися чудові роботи. Всі аплікації вийшли дуже яскраві. Діти в ході майстер класу ще мали можливість прослухати казку про «Царицю осіннього лісу».

 

Школярі отримали масу позитивних емоцій в процесі виготовлення своїх    неповторних панно з осіннього листя, весело провели час в бібліотеці і в чудовому настрою пішли додому.

Відкриття Клубу стало можливим завдяки участі мелітопольської громади в Проекті «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.

Переглядів: 587 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024