Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 09:36

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

15:54
Майстер клас «Вітальна об’ємна листівка»

У нашому житті багато різних традицій, якісь ми шануємо і дотримуємося, про якісь дізнаємося від батьків, а про якісь нічого не знаємо. Але одна з поширених традицій - це дарування подарунків. Привід для того, щоб порадувати близьких, а заодно і самого себе, завжди знайдеться.

14 лютого відзначається свято – День Святого Валентина. А історія цього свята починається з III ст. н. е.

Саме тоді в Римі правив жорстокий імператор Клавдій II. Імператор забороняв своїм воїнам любити та мати сімю. Але молоді хлопці хотіли кохати та мати дружин і дітей. В обхід імператорському указу добрий священик Валентин вінчав закоханих. Дізнавшись про це Клавдій II наказав стратити священика. Страта Валентина була призначена на 14 лютого 270 р.н.е. і своїй коханій дівчині залишив коротеньку записку «Твій Валентин…». Саме ця записка стала символом вічної любові, вірності та відданості і отримала назву «валентинка».

10 лютого у Клубі сімейного дозвілля «Happy Land» дитячої бібліотеки «Мальвіна»  дітям було запропоновано виготовити об’ємну вітальну листівку до Дня Святого Валентина. Листівка була зроблена в техніці кардмейкінг.

Кардмейкінг - це спосіб декорування вітальних листівок за допомогою самих різних підручних матеріалів. Така вітальна листівка потребує дуже копіткої ручної роботи. Майстер вкладає в своє творіння власну душу, серце і фантазію.

 

Діти були в захваті від цієї техніки, яка допомогла їм створити з простого паперу  незвичну об’ємну  листівку. Хлопчики та дівчатка старанно виготовляли всі деталі, а потім з них складали яскраву листівку.

Відвідувачам бібліотеки дуже сподобався майстер-клас і в святковому настрої діти пішли додому з вітальною листівкою.

Переглядів: 414 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Copyright MyCorp © 2024