Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 09:29

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

17:14
Майстер-клас з виготовлення квітів з паперу в техниці орігамі

18 лютого в Клубі сімейного дозвілля «Happy Land» дитячої бібліотеки "Мальвіна" для дітей провели майстер-клас з виготовлення квітів з паперу в техниці орігамі.

Техніка орігамі досить різноманітна і цікава. На її основі можна виконувати багато різних виробів, особливо квіткових композицій. Все залежить від фантазії та підручних матеріалів, які приховані у шафі.

На вигляд вироби здаються дуже складними, оскільки здалеку їх можна сплутати зі справжніми живими квітами. Процес же – напрочуд простий. І це підтверджують наші діти, які швидко навчились робити квіти з паперу своїми руками. Головне у цій справі - уважність та посидючість.

   

Працювати з папером цікаво та зручно. Елементам, виготовленим з паперу легко надати бажану форму, їх можна згинати в будь-який бік, фарбувати, підфарбовувати і перефарбовувати без шкоди для виробу, створювати об’ємні фігури різного розміру: від крихітно-елегантних до величезно-пишних.

Виготовляти квіти з паперу весело та дуже просто – а отже, для дітлахів це чудовий спосіб провести час! У цьому впевнились всі учасники майстер-класу.

З роботами маленьких умільців бібліотеки «Мальвіна», які неодмінно сподобаються вам, можна ознайомитися на виставці «Фантазії дитячого світу».

Відкриття Клубу стало можливим завдяки участі мелітопольської громади в Проекті «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.

Бібліотека «Мальвіна» запрошує дітей та їхніх батьків щонеділі о 10.00 до Клубу сімейного дозвілля «Happy Land» безкоштовно та весело провести свій час!

Переглядів: 430 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Copyright MyCorp © 2024