Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 02:40

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

10:11
Презентація дитячої книжки «Весела парасолька»

4 жовтня в бібліотеці «Мальвіна» відбулась презентація збірки творів мелітопольських письменників для молодших школярів «Весела парасолька».


Усі автори, які представлені в цій збірці, члени літературного об'єднання ім. Павла Ловецкого. Об'єднання письменників міста Мелітополя - одне з найстаріших в Україні.


За час існування літоб'єднання «ЛІТО» виховало чимало поетів і прозаїків, творчість яких відома не тільки в Україні, але й за її межами.
Кандидат філологічних наук Наталя Василівна Зайдлер зауважила, що у культурному житті нашого міста сталася важлива подія – вперше побачила світ книжка для маленьких дітей, до якої ввійшли прозові поетичні твори різних років мелітопольських письменників, що є майстрами художнього слова.


З 2008 року літературне об'єднання ім. Павла Ловецького очолює Світлана Володимирівна Непомняща. Вона не тільки займається літературною творчістю, але й допомагає початківцям відкрити свій талант, ділиться з молоддю секретами літературного слова. Світлана Володимирівна розповіла присутнім про ідею створення книги «Весела парасолька», почитала свої ліричні вірші та пограла з маленькими читачами в рими.


На зустріч були запрошені бібліотекарі шкіл міста та учні 3-4 класів.
До збірки увійшли твори різного жанру: вірші, оповідання, рими та загадки.


Під час заходу лунали вірші Івана Олексенко та Лариси Іщенко у виконанні студентів Вищого училища культури, відділення «Інформаційна,бібліотечна та архівна справа»: Евеліни Павлюк та Дар’ї Шевченко.

 
На презентації шанувальники поезії мали змогу познайомитись і почути вірші у виконанні самих авторів: Ганни Шевченко, Любові Золотарьової, Олени Гончаренко, Інни Панадій, Тетяни Данилевської, Інни Щербакової, Тетяни Іванової та Фаїни Янко.


Завершилась творча зустріч фотосесією. Кожна шкільна бібліотека отримала в подарунок веселу і захоплюючу дитячу книжку «Весела парасолька».

Переглядів: 380 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024