Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 16:24

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

10:32
Презентація книги Сергія Авдєєнко «Розовые розы»

Ми відкриваємо книгу, перегортаємо сторінки і відбувається диво: книга починає з нами «говорити». Книга змушує плакати і переживати, сміятися і страждати, жити разом з її героями…

10 жовтня в дитячій бібліотеці «Мальвіна» відбулась презентація книги «Розовые розы» мелітопольського письменника, автора багатьох творів для дітей та дорослих Сергія Івановича Авдєєнка.

Ця збірка – вже п’яте видання, яке Сергій Іванович присвячує дітям.Захід зібрав у читальному залі бібліотеки учнів 5-6 класів та бібліотекарів всіх шкіл міста Мелітополя.

Працівники старшого читального залу розповіли багато цікавого про творчість і життя письменника та публіциста, члена Союзу журналістів України.

Автор оповідань розповів дітям та дорослим про різні життєві історії, про добро та співчуття, чуйне відношення до братів наших менших, про дружбу та романтичні відносини серед підлітків. Зокрема, в оповіданні «Розовые розы» письменник поділився думками про незвичайні романтичні почуття головного героя.

 

Оповідання «Сказ о золотой рыбке» стало основою для майстер-класу. Як всім відомо, золота рибка може виконати будь-яке бажання. Юні читачі з захопленням виготовили свою «золоту рибку» та написали їй свої побажання і мрії.

 

А Сергій Іванович Авдєєнко мав можливість отримати від колективу бібліотеки «Мальвіна» та від усіх присутніх чарівну «золоту рибку» з побажанням миру, здоров’я та творчих успіхів.

Презентація закінчилась автограф-сесією, під час якої кожен охочий отримав книжку з дарчим підписом Сергія Авдєєнка.

Зустріч з письменником була цікавою та пізнавальною!
Книга «Розовые розы» зайняла своє гідне місце не тільки в бібліотеці «Мальвіна», а й в усіх шкільних та міських книгозбірнях. Ознайомитися з іншими творами автора можуть усі бажаючі в будь-якій бібліотеці нашого міста!

Переглядів: 367 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024