Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 21:55

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

17:39
Увага! Увага! Фестиваль дитячого читання «Найрозумніший фантазер» розпочато

У нашому місті 7 років поспіль проходить фестиваль дитячого читання "Найрозумніший фантазер", в якому беруть участь 19 шкіл нашого міста.

В цьому році правила гри змінилися повністю.

На І етапі учні прийматимуть участь у змаганнях:

Інтелектуальні сходинки  «Світова книжкова скринька» (5-ті класи), де за допомогою питань за творами українських та зарубіжних письменників відповідно до шкільної програми за бальною системою визначаються найкращі учні, які запрошуються до участі у другому етапі

Інтелектуальні сходинки  «Книжок країна чарівна» (6-ті класи), де за вільним орієнтуванням в літературних творах відповідно до шкільної програми  за бальною системою  визначаються найкращі учні, які запрошуються до участі у другому етапі. 

На ІІ етапі учні 5-х та 6-х класів в «Літературному кафе» бібліотек міської Централізованої системи будуть знайомитись з книгами класичних та сучасних авторів української та світової літератури позашкільної програми і за власним вибором готуватимуть на книгу відеорекламу «Відкрий для всіх книжковий світ!»(1хвилина). Творча робота буде розміщена на сайті бібліотеки «Мальвіна» та у Facebook  і оцінюватись журі для визначення переможців та найактивніших учасників фестивалю дитячого читання, що вийдуть у фінал. В програмі «Літературного кафе»  в бібліотеках різних мікрорайонів міста  також проводитимуться інтерактивні заходи для учасників фестивалю: майстер-класи, зустрічі, малюнкові сесії, акції, тощо.

На ІІІ (фінальному) етапі переможці та найактивніші учасники прийматимуть участь у літературному святі «Країна мудрої книги»,

що відбудеться у малому залі Палацу культури ім. Т.Г.Шевченка.

Сьогодні 21 січня в Центральній дитячій бібліотеці «Мальвіна»  відбулися перші інтелектуальні змагання в якому взяли участь учні 6-А класу  ліцею №5.

 
 

Діти з захопленням відповідали на питання  інтелектуальних сходинок : «Ерудит – вікторина», «Кіномультифест»,  «Бюро літературних знахідок».

 

І першими переможцями стали : Буторіна Єлизавета, Єрмоленко Даніїл, Зайченко Кирило, Осадча Вікторія. Вітаємо!

 

Переглядів: 317 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024