Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 12:49

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

11:22
Відкриті перегляди до Дня всіх закоханих!

13 лютого, напередодні романтичного Дня - Дня Святого Валентина - в Центральній дитячій бібліотеці «Мальвіна» презентовані відкриті перегляди.

Свято кохання зігріває людські серця, це велике і сильне почуття збагачує душу людини і упродовж віків надихає митців на створення безсмертних шедеврів.

Такий особливий день ще раз нагадує кожному з нас про тих, кого ми  любимо. В цей день можна зробити подарунок своїй близькій людині, сказати їй про свої почуття.

На старшому абонементі розгорнув свою роботу перегляд друкованих видань «Кохання чарує світ».

Увазі відвідувачів представлені найкращі книги про кохання: це і всесвітньо відома лавсторі «Ромео і Джульєтта» Вільяма Шекспіра, і збірка сонетів «Канцоньєре» Франческо Петрарки про кохану Лауру.

Цікавим є прозо букет «Така любов» - збірка оповідань сучасних українських письменників для дівчат і хлопців, які тільки починають відкривати для себе світле почуття кохання.

А на старшому читальному залі на відкритому перегляді «Кохання чарівні сторінки» є можливість погортати сторінки яскравих журналів та познайомитися з інформацією про те, яку валентинку подарувати, про факти, цифри та рекорди цього свята та хто має шанси створити щасливу родину.

 

 Серед книг представлені на перегляді є роман класичної світової літератури «Майстер і Маргарита» Михайла Булгакова - це історія неймовірного кохання двох людей, всесвітньо відомий роман «Джен Эйр» Шарлоти Бронте про таємні почуття закоханості і збірка поетичних творів «Лісова пісня» видатної поетеси Лесі Українки, яка стане цікавою «родзинкою» для шанувальників української літератури. На книжковій композиції представлені книги сучасних українських та зарубіжних авторів.

Вітаємо всіх із святом і запрошуємо переглянути наші видання!

Переглядів: 164 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Copyright MyCorp © 2024