Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 21:00

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

15:50
Виставка малюнку в дитячій бібліотеці

Скільки неповторного і чудесного знаходиться навколо нас. Далеко не кожна людина на Землі може висловити свої емоції і почуття, споглядаючи чудові краєвиди природи. Лише одиниці наділені дійсно рідкісним талантом перенести цю красу на полотно. Адже істинний талант художника неповторний.

З травня у Центральній дитячій бібліотеці «Мальвіна» відкрита виставка малюнків і картин, яка включає 45 композицій. Виставка представляє роботи вихованців студії «Веселка» ліцею №9, в якій вчитель образотворчого мистецтва Володимир Іванович Антонюк дає дітям чудові уроки живопису. Оформлена композиція в вітражах бібліотеки і відкрита для перегляду всім городянам міста.

Коваленко Марія - учениця 7-А класу ліцею №9. Дівчинка з першого класу займається танцями і вокалом в колективі «Блюз» Палацу культури залізничників, та з задоволенням займається малюванням в студії «Веселка».

Марія є неодноразовим переможцем та лауреатом міських, обласних та Всеукраїнських конкурсів малюнків. Дивовижні краєвиди, пейзажні замальовки, квіткові сюжети – все це зачаровує нас своїми незвичайними, яскравими барвами…

Бусигіна Софія - учениця 7-А класу ліцею №9. Відвідує художню школу та бере уроки майстерності у Валерія Миколайовича Волика.

Софія любить співати, відвідує гурт «Джерело» і займається живописом в студії «Веселка» ліцею №9.

ЇЇ картини  - це портрети, що відтворюють особисте бачення юної художниці та гармонію правди і краси.

Підліпенець Марія навчається у 10-А класі ЗОШ №22. Дівчина відвідувала танцювальний колектив і співала у гурті «Блюз»  Палацу культури залізничників. Навчалась також і в дитячій художній школі, вчитель Даря Олександрівна Плотникова, а зараз відвідує студію «Веселка».

ЇЇ малюнки вражають неповторною красою весняних квітів, щедрих дарів землі. Натюрморти дівчини створюють нам гарний настрій та милують око. Марія має намір продовжити навчання у Харківській державній академії культури.

Маслич Вероніка учениця 6-А класу ліцею №9. Дівчинка співає в шкільному хорі «Джерело» та любить читати цікаві книжки. Вероніка з задоволенням навчається в ізостудії «АРТ-хаус» під керівництвом викладача Тетяни Вікторівни Карайлієвої та відвідує образотворчу студію «Веселка».

Їй подобається малювати пейзажі та портрети, натюрморти та анімалістку.

Кольорові малюнки зразу привертають до себе увагу композицією та казковим колоритом і приносять радісні думки про чудовий навколишній світ. 

   

Бутенко Діана навчається у 9-А класі ліцею №9. Відвідує театральний гурток  і  образотворчу студію «Веселка». Дівчинці подобається створювати пейзажні краєвиди, космічні фантазії та абстрактні композиції. Діана є лауреатом та переможцем міських та обласних конкурсів малюнків.

Ці юні та обдаровані художниці активно приймали участь у міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах, а саме: «Україна – це Європа!», «Космічні фантазії», «Квітуча Україна», «Знай, та люби свій край».

Запрошуємо до Центральної дитячої бібліотеки «Мальвіна» всіх бажаючих познайомитись з картинами юних художниць!

Переглядів: 467 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024