Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 11:53

Центральна дитяча бібліотека

м. Мелітополь

Ми у Facebook
Головне
Користувачам
Краєзнавство
Facebook

14:39
Арт-майданчик «Всякому серцю любов та тепло»

3 червня  бібліотекарка Ірина Погребняк  у просторі арт-майданчику  «Всякому серцю любов та тепло»  провела літературний уїк-енд «Книжкова райдуга дитинства».

Діти з задоволенням  слухали цікаві історії про Всесвіт та космос, познайомились з новими книжковими надходженнями,  а також прийняли участь у малюнковій сесії.

Особливо школярів зацікавила історія про Джорджа та його приятелів, які мандрують космосом і відкривають його таємниці. Авторами історій став геніальний вчений Стівенг Гокінг, який разом зі своєю донькою Люсі запрошує хлопчиків та дівчаток у неймовірну мандрівку Всесвітом … верхи на астероїді!


Чому Земля така особлива, що саме на ній зародилося  життя? Чи пощастить нам колись познайомитись з прибульцями? Що цікавого знайшли марсоходи на червоній планеті?

Відповіді на ці та багато інших питань  невгамовні та допитливі дітлахи знайдуть у цих книжках, які захоплюють читача з першої сторінки.

На сторінках книг, сповнених гумору та карколомних пригод, розкрито найцікавіші  загадки Всесвіту, а важливі наукові факти переплетено з веселими і часом небезпечними витівками. Це не лише захопливі історії про дружбу, космічні мандри та шкільні перипетії, а й неймовірні оповіді про те, як влаштован світ, у якому ми живимо.

А у молодшому читальному залі в клубі сімейного дозвілля «Happy Land» бібліотекарка Яна Єременко провела для дітлахів майстер-клас з виготовлення  кольорового фрукту в техниці торцювання.

Торцювання - один з видів паперового рукоділля. Цю техніку можна віднести і до способу аплікації, і до виду квілінгу (бумаговерчіння). За допомогою торцювання можна створювати дивовижні об'ємні картини, панно, мозаїки, декоративні елементи інтер'єру та листівки. Виготовляти такі вироби  легко та весело!

 Дітлахи  чудово провели час, отримавши багато  позитивних емоцій!

 

Переглядів: 349 | Додав: Admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Фестиваль читання
Конкурс "Сніжинка"
Конкурс малюнків
Конкурс читців
Марафон читання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024